Karrier

Csatlakozz a csapatunkhoz!

Légy részese egy fiatalos, Budapest és vonzáskörzetében működő, dinamikusan fejlődő lakossági, kereskedelmi és ipari komfort klimatizálással foglalkozó vállalkozásnak!

Kik is vagyunk mi?

Mi a SMARTAIR-nél épületeket teszünk komfortosabbá, igényes és környezettudatos megoldásokkal. Célunk, hogy emberileg és vállalkozásként is folyamatosan fejlődjünk. Ebben számítunk a te segítségedre.

Számunkra a legfontosabb érték az ember, ezért igyekszünk minden lehetséges erőforrást biztosítani, ami a munkához, a fejlődéshez és a karrierbeli vagy magánéleti célok eléréséhez szükséges.

Folyamatosan keressük, hogy mit tudunk jobban csinálni, és minden munkatársunktól is elvárjuk ezt a konstruktív hozzáállást. Nem tudunk mindent, és ez rendben is van, egymást támogatva törekszünk a megoldások felé. Mi a munkavégzés során a minőségre építünk, nem a mennyiségre. Szeretjük a kihívásokat és a kihívások közös megoldását.

Ha el tudod magad képzelni egy ilyen csapat tagjaként, nézz körül, hátha találsz neked tetsző hirdetést. Ha nem találsz, akkor is dobj egy emailt, mert ha közénk való vagy, közösen találunk neked feladatot!

Nézd meg, hogy van-e ajánlatunk számodra

Nézz szét az állásajánlataink között, és ha valamelyik neked szól, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Tapasztalt szerelő

Több éves tapasztalattal rendelkezel légkondicionálók és hőszivattyúk beüzemelésében, javításában?

Nézd meg az ajánlatunkat!

Kezdő szerelő

Még nincs komoly tapasztalatod klímákkal, de megvan az érdeklődésed?

Szeretnél egy igényes, fiatalos, rugalmas csapat tagja lenni? Hiszel a folyamatos fejlődésben?

Új munkatársat keresünk kezdő klímaszerelő munkakörbe!